Клиника за природосъобразно лечение на всички болести

iconiconprice_consultation

ЛЕЧЕБНИ ПАКЕТИ

Име на пакета: Продължителност: Цена:
Аюрведа ИМУНИТЕТ 5 дни 784 лв. / 667 лв.
Аюрведа ГРИЖА 10 дни 1 244 лв. / 995 лв.
Аюрведа ПОДМЛАДЯВАНЕ 15 дни 1 699 лв. / 1 274 лв.
Аюрведа ИЗЦЕЛЕНИЕ 30 дни 3 123 лв. / 2 186 лв.
Аюрведа ПРОФИ 5 дни 626 лв. / 532 лв.
ДЕТСКИ пакет 5 дни 536 лв. / 456 лв.

 


 


Пакет Аюрведа ИМУНИТЕТ

Ayurveda Impunity

Специално създаденият пакет за укрепване на имунитета се съсредоточава върху специфичен здравословен проблем и/или слабост във функциите на даден орган или система от човешкото тяло. Ако наскоро сте преболедували грип или настинка, или сте предразположен/а към чести боледувания, Аюрведа ИМУНИТЕТ ще бъде изключително полезна за Вас.

Програмата обединява концепциите за профилактика и рехабилитация. Внимателно подбраните терапии я правят подходяща както за млади хора, така и за възрастни.

Процедурите за повишаване на имунитета имат за цел да отворят микроканалите, да премахнат блокажите, да разбият и изхвърлят токсините от тялото (детоксикация). Резултатът е възстановяване на баланса, насочване на енергийния поток в правилната посока, подобряване на захранването на всички тъкани и клетки в тялото.

Аюрведа ИМУНИТЕТ е перфектният инструмент за засилване на имунната система преди зимния сезон, както и за подобряване на защитните и съпротивителните сили на организма срещу различни болести.

Допълнителен ефект от прилагането на програмата е подобряването на функциите на мозъка.


Включва следните терапии с индивидуално подбрани лечебни масла:

Абянгам – 2 броя
Пинда Сведа (Поди Кизи) – 2 броя
Пинда Сведа (Поди Кизи) с Виречана
• Кратък лекарски преглед

Продължителност: 5 дни

Стандартна цена: 784 лв. Цена на пакет: 667 лв.

 

Пакет Аюрведа ГРИЖА

Ayurveda Care PackАюрведа ГРИЖА е програма, насочена към лечение на всички болести, които не са в напреднал стадий. Пакетът е за тези, които имат знанието, че естественият, природен начин на лечение е по-добрият избор.

Можете да се доверите на този ефективен и подсилващ организма лечебен пакет, който включва аюрведични методи и билкови продукти, издържали теста на времето.

Билковото лечение е абсолютно безопасно и без странични ефекти. В Аюрведа клиник използваме аюрведични продукти, които имат силата да достигнат до корена на проблема, да коригират дисбаланса и да изцерят засегнатата част от тялото, без да оказват отрицателно влияние върху функциите на други органи и системи. Резултатите са бързи и видими: нежелателните симптоми чувствително намаляват и постепенно изчезват. Нещо повече, уверено можем да твърдим, че аюрведичните продукти работят по удивителен начин на всички нива, като подобряват цялостното състояние и тонус на организма.

Доверете се на чудотворните аюрведични билкови продукти, приготвени без химикали и изкуствени съединения, които успешно повлияват възстановяването на нормалните телесни функции.

Помогнете на себе си и променете живота си!


Включва следните терапии с индивидуално подбрани лечебни масла:

Удвъртанам
Абянгам – 2 броя
Пинда Сведа (Поди Кизи) – 2 броя
• Кратък преглед
Пинда Сведа (Поди Кизи) с Виречана
Широдара или Широ Лепам – 3 броя
Нася
• Кратък лекарски преглед

 

Продължителност: 10 дни

Стандартна цена: 1 244 лв. Цена на пакет: 995 лв.

 

Пакет Аюрведа ПОДМЛАДЯВАНЕ

Ayurveda Pack RejuvenationПостигането на дълголетие е водещ принцип в Аюрведа. Основната цел на древното учение е да покаже на хората, че мечтата за 100-годишенпълноценен живот е напълно постижима.

Изпълненото със стрес ежедневие засилва дегенеративните процеси в тялото, което може да доведе до съкращаване на продължителността на човешкия живот.

Аюрведа ПОДМЛАДЯВАНЕ включва „съживяващи“ терапии, които забавят и дори стопират процеса на стареене, стимулират възстановяването на тъканите, възвръщат младежкия чар и свежест на кожата.

В допълнение към терапиите ще получите насоки за правилно хранене, както и препоръки за промени в начина си на живот, които ще Ви помогнат да поддържате постигнатите резултати и в бъдеще.

Пакетът е необходимост след 40-годишна възраст и е особено препоръчителен за онези от Вас, които се чувстват изтощени и потиснати и искат да си върнат радостта от живота.

Обновете тялото си и поддържайте младежка енергия с подмладяващата ни програма!


Включва следните терапии с индивидуално подбрани лечебни масла:

Удвъртанам
Абянгам – 2 броя
Пинда Сведа (Поди Кизи) – 2 броя
• Кратък преглед
Пинда Сведа (Поди Кизи) с Виречана
Широдара – 3 броя
Нася
• Кратък преглед
Мукха лепам с Пада Абянгам
Руд Васти с Нетра Дара – 2 броя
• Нетра Васти
Наби Пуранам и Нетра Дара

Лекарски преглед 30 мин

 

Продължителност: 15 дни

Стандартна цена: 1 699 лв. Цена на пакет: 1 274 лв.

 

Пакет Аюрведа ИЗЦЕЛЕНИЕ

Ayurveda healingПакетът с изцеляващи терапии е предназначен за пациенти с по-сериозни състояния и заболявания.

Включена е комбинация от терапии, които се прилагат върху засегнатата част от тялото или върху цялото тяло. Лечебният подход е изцяло индивидуален.

Изчистването на организма от токсини значително увеличава шансовете ни да подобрим здравословното си състояние. Пакетът Аюрведа ИЗЦЕЛЕНИЕ започва със серия от Удвъртанами Абянгамтерапии, които действат в посока детоксикация – отварят микроканалите и премахват блокажите, като така изчистват тялото и го подготвят за следващата поредица от специфични лечебни терапии със специално подбрани природни продукти.

Чрез различните процедури в тялото постъпват голям брой лечебни съставки с доказана ефективност. Използват се различни видове лечебно олио, които се приготвят по формули, запазени през вековете, за да носят здраве и радост от живота.


Включва следните терапии с индивидуално подбрани лечебни масла:

Удвъртанам – 2 броя
Абянгам – 3 броя
• Кратък преглед
Пинда Сведа (Поди Кизи) – 5 броя
• Кратък преглед
Широдара – 5 броя
• Кратък преглед
Широдара
Еканга каясека, частичен Пизичил или специална терапия на засегнатата зона – 4 броя
• Кратък преглед
Еканга каясека, частичен Пизичил или специална терапия на засегнатата зона – 2 броя
Нася
Мукха лепам с Пада Абянгам
Руд Васти с Нетра Дара
• Кратък преглед
Руд Васти с Нетра Дара
• Нетра Васти
Наби Пуранам и Нетра Дара
Мукха лепам с Пада Абянгам
Абянгам
• Лекарски преглед 30 мин

 

Продължителност: 30 дни

Стандартна цена: 3 123 лв. Цена на пакет: 2 186 лв.

 

Пакет Аюрведа ПРОФИ

Ayurveda Packet ProfiАюрведа ПРОФИ е особено подходяща за пациенти, преминали пакет ГРИЖА и ИЗЦЕЛЕНИЕ, както и като продължение на всяка друга програма, насочена към поддържането на добро здравословно състояние.

Когато става дума за здраве, всеки човек трябва да бъде проактивен, тъй като профилактиката и превенцията винаги са за предпочитане пред лечението.

В живота си срещаме много препятствия, които се изпречват на пътя ни, нарушават нормалния ритъм на ежедневието ни и могат да опустошат живота ни. Замърсяването на околната среда, вредната храна, неестественият начин на живот, неправилните хранителни навици, стресът в работата и много други фактори могат да повлияят на здравето ни по непредвидим начин.

Липсата на познание за собственото ни тяло и ум издига непреодолима преграда пред възможността да се предпазим от множеството вредни външни въздействия, в резултат на което започваме да страдаме от високо кръвно налягане, нарушения във функциите на някой орган, наднормено тегло, диабет и много други.

Пакет Аюрведа ПРОФИ е специално създаден от нас като „имунизизатор“ срещу болести. Не чакайте да дойде болестта, пазете я далеч от себе си!


Включва следните терапии с индивидуално подбрани лечебни масла:

Удвъртанам
Абянгам– 2 броя
Мукха лепам с Пада Абянгам
Абянгам с Нася
• Кратък лекарски преглед

 

Продължителност: 5 дни

Стандартна цена: 626 лв. Цена на пакет: 532 лв.

 

ДЕТСКИ пакет

ДЕТСКИ пакетДецата имат нужда от специална грижа през периодa насвоя растеж, тъй като правилното развитие на тялото и ума е фундаментът, върху който се гради пълноценната личност. Колкото по-здрав е един човек в детските си години, толкова по-добро бъдеще го очаква в зряла възраст.

Чрез стимулиране на клетките и укрепване на естествените функции на организма програмата помага на детето да си създаде ритъм, който благоприятства правилното функциониране на тялото и ума.

Допълнителен ефект от приложението на пакета е намаляването на стреса, което води до постигане на по-добри резултати във възпитанието и обучението на детето.

Детският пакет е особено полезен за подрастващите, които се занимават със спорт: подсилва ставите и мускулите, като по този начин ги предпазва от бъдещи травми и наранявания, дължащи се напресилване и претоварване на тялото.

Програмата има благотворно въздействие върху функцията на сетивните органи – очи, уши, нос, стимулира мозъчните клетки и допринася за повишаване на интелектуалните способности.


Включва следните терапии с индивидуално подбрани лечебни масла:

Широ Абянгам
Широ Лепам
Абянгам – 2 броя
Абянгам с Нася
• Кратък лекарски преглед

 

Продължителност: 5 дни

Стандартна цена: 536 лв. Цена на пакет: 456 лв.

 

Допълнителна информация:

• Преди прилагане на който и да било от пакетите е препоръчително пациентът да е преминал първоначален преглед в Аюрведа клиник София.

• Прегледът се извършва от доктор Махеш Гардже – специалист по Аюрведа.

• След първоначалния преглед се изготвят индивидуални препоръки за хранене и начин на живот и се предписват лечебни продукти на билкова основа.

• Лечебните продукти не са включени в цената на пакета.