Здравейте,

Преди няколко седмици посетих Аюрведа клиник София, за да се срещна с д-р Махеш.

Поводът беше огромен кокоши трън в крака на моята дъщеря на 11 г.

Никога не съм предполагала, че на пръв поглед толкова дребен проблем може да се окаже такъв голям проблем!

С месеци опитвахме всичко. Бих могла да издам книга с рецепти за лечение на кокоши Трън, но нито една не помогна.

Срещнах се с конвенционалната медицина, която след горене вместо да подобри ситуацията я превърна в още по-голям проблем. Болното място придоби размер на монета от 50 ст. Дъщеря ми не можеше да стъпва на крака си и дългоочакваната лятна ваканция се превърна в ад!

Покрай този проблем се запознах с хора, които са минали през всички методи на средновековната инквизиция - горене с киселини (течен азот, мравчена киселина, салицилова и други), операция, лазер, дори пластична хирургия на ходилото след множеството интервенции... но без трайно решение на проблема си!

Лекарите бяха категорични, че пред нас има една алтернатива, тъй като проблемът вече е много дълбоко враснал в тъканта - и тази алтернатива е операция.

За нас ситуацията стана още по-проблематична и от факта, че на дъщеря ми й предстоеше пътуване до Австрия, което разбира се беше на път да се провали, независимо че за нея то беше чакано като събитие от година преди това.

На кратко пред мен имаше срок от максимум 25 дни без ясна представа какво да правя...

Редовен гост съм със семейството си на хотел Лъки Банско. Чувствам всеки човек в хотела безкрайно близък и споделихме болката си. Веднага получих съвет да се срещна с доктор Махеш, който със сигурност ще ми помогне.

Още на следващия ден вече стоях пред него лице в лице с надежда, последната ми надежда...

Този мил и добър човек ни назначи лечение, което изпълнявахме до последната буква и запетая. Той беше откровен с нас и потвърди, че корените на кокошия трън, които в площ на монета от 50 ст. бяха над 100 и са много дълбоки заради времето, в което сме се мъчили и горенето... Покани ме да посетя клиниката 20 дни след като прилагаме лечението.

Мили и добри хора!!!!!!! Две седмици след като третирах мястото с маслото, което ми предписа и билките, които тя изпи, кокошият Трън изчезна по начин, по който сякаш никога не се е случвало подобно нещо!!!!!

Благодаря на д-р Махеш с цялото си сърце!

Благодаря му с цялата майчина молитва, която отправях всеки ден в желанието си да помогна на детето си, което вместо да играе стоеше приковано на пейката отвън и гледаше тъжно другите деца!

Благодаря на собствениците на хотела и тяхната активност да правят всичко Перфекто и изискано!

Благодаря им че са създали клиниката при, която срещнах д-р Махеш!

Вие създавате добрина, подкрепа и здраве, за което с цялото си сърце искам да ви кажа:

Бъдете благословени!!!
Бъдете здрави!!!

С обич,
Силвия, Катрин и Христо Георгиеви

 

И Вашата история може да бъде вдъхновение за други хора, на които Аюрведа клиник София да помогне.

Споделете я с нас като ни пишете на: info@ayurvedasofia.bg