Здравейте!

Казвам се Наташа Грозданова и искам  да изкажа своята благодарност и признателност към доктор Махеш Гарже  към Аюрведа клиниката на хотел Лъки Банско .
 
Аз имам син на 10 години,който  от пролетта се оплакваше от болезнен кокоши трън на петата. С напредване  на времето, към лятото, кокошият трън започна да става по-голям и още  по-болезнен. На детето му беше трудно да ходи  и даже,ако обуеше някоя по твърда обувка или  ходеше бос  вкъщи,започваше да куца,защото наистина го болеше. Аз се чудех какви  методи да предприема.Започнах с лепенки специално за кокоши трън,но имам чувството,че даже и кожата около него изгаряше.Беше опасно...чудех  се за горене с азот, но и това ми се стори неподходящо за дете...Нищо  не помогна.Случайно се натъкнах на един точно такъв случай написан като  отзив за Аюрведа клиниката в Банско и реших да се свържа с тях,като в  началото бях малко скептична-не знаех нищо за  Аюрведа леченията. След първата ни среща с доктор Махеш и синът ми ,той  ни предписа специална схема,която изпълнихме стриктно.Тя включваше  кръвни изследвания и приема на специални Аюрведа медикаменти за 10 дни  .След това като приключихме,отново се срещнахме  с доктора за контролен преглед.Кокошият трън беше още там.
 
Но минаха още 10 дни и аз  започнах да забелязвам как той започва да се свива и след още около 5  дни напълно изчезна. За мен това беше истинско чудо! В момента няма и  спомен от неприятният трън и детето ми играе и тича  спокойно!Дано да съм полезна на някой друг,който чете отзивите за  клиниката! Доверете им се, защото са истински професионалисти!  Благодаря!