Мисия, визия и ценности на Аюрведа клиник София

Представяйки автентичната Аюрведична медицина в България, ние искаме да осигурим шанс за по-добър, по-здрав и по-пълноценен живот, достъпен за всекиго.

Стремим се да се придържаме изцяло към медицинската система, философията и културата, които изповядва традиционната аюрведична практика.

Така успяваме да предлагаме холистична услуга, подходяща за всички възрасти и всеки тип здравословно състояние.

Misiya

Мисия

Дейността ни е създадена в помощ на обществото и цели както опазване на неговото здраве, така и лечение на всички типове здравословни нарушения.

В аюрведичните методи за превенция и лечение се използват подходи с хилядолетна история. Те могат да предхождат, допълват или надграждат конвенционалното лечение на различни заболявания, според избора и предпочитанията на пациента.

Висока оценка за нас са доволните клиенти, които препоръчат Аюрведа клиник София като една успешна алтернатива на другите видове медицина.

Визия

Стремим се да предложим една нова възможност за по-добро здраве, постигнато чрез алтернативна медицинска система.

Визията ни е да осигурим висококачествено, природосъобразно и напълно безвредно лечебно въздействие с методите на древната науката за живота Аюрведа.

Благодарение на екипа ни, съставен само и единствено от квалифицирани индийски лекари и терапевти, ние можем да гарантираме една надеждна практика – изцяло автентична и спазваща древните традиции по начина, по който се спазват в Индия.

Ценности

Хуманната ни дейност се основава на силна ценностна система, която включва:
Уважение към всеки, който е избрал нашата услуга
Внимателно отношение и дискретност в общуването с пациентите
Отговорно отношение и зачитане на индивидуалните нужди
Съвестно поддържане на високото качество на всички услуги
Съдействие от опитни и квалифицирани индийски специалисти
Снабдяване с най-добрите аюрведични продукти, създадени по древните рецепти на Аюрведа в Индия

Като краен резултат се стремим да дадем на пациентите си път към здравето и дълголетието, който минава през древната традиция и най-високите съвременни стандарти за обслужване.

Тук може да резервирате в Аюрведа клиник София